🎉 Up to 70% Off Selected ItemsShop Sale
HomeSklep

Olejek eteryczny eukaliptusowy 10ml

Zdjęcie produktu 1

Olejek eteryczny eukaliptusowy 10ml

Olejek eteryczny eukaliptusowy 10ml

OLEJEK EUKALIPTUSOWY – ODŚWIEŻAJĄCY I KOJĄCY
Olejek eukaliptusowy to naturalny olejek eteryczny pozyskiwany w procesie destylacji liści eukaliptusa parą wodną. Charakteryzuje się intensywnym, świeżym i lekko słodkim aromatem. Znany ze swoich właściwości odświeżających, rozgrzewających i antyseptycznych, znajduje szerokie zastosowanie w aromaterapii, kosmetyce i pielęgnacji ciała.

Właściwości i zastosowanie:
• Pielęgnacja skóry – wzbogaca kremy, balsamy i olejki o działanie antyseptyczne, wspomagając pielęgnację skóry problematycznej.
• Masaż – dodany do oleju bazowego, działa rozgrzewająco i odprężająco.
• Kąpiele relaksacyjne – kilka kropel w ciepłej wodzie koi bóle reumatyczne i pomaga w walce z przeziębieniem.
• Aromaterapia – stosowany w kominkach aromaterapeutycznych i nawilżaczach powietrza, wspiera oczyszczanie dróg oddechowych.
• Naturalny środek łagodzący – zmniejsza swędzenie po ukąszeniach owadów oraz działa kojąco na drobne oparzenia i podrażnienia.
• Odświeżenie powietrza – nadaje wnętrzom przyjemny, czysty zapach.

Polecany jako dodatek do kosmetyków, olejków do masażu, kąpieli oraz do naturalnej aromatyzacji pomieszczeń.

Sposób użycia:
Dodać do 10 ml oleju lub balsamu 13 kropli olejku i nałożyć na skórę. Nie stosować olejku nierozcieńczonego bezpośrednio na skórę.

$1.15

Oryginalna: $3.28

-65%
Olejek eteryczny eukaliptusowy 10ml

$3.28

$1.15

Informacje o produkcie

Wysyłka i zwroty

Description

OLEJEK EUKALIPTUSOWY – ODŚWIEŻAJĄCY I KOJĄCY
Olejek eukaliptusowy to naturalny olejek eteryczny pozyskiwany w procesie destylacji liści eukaliptusa parą wodną. Charakteryzuje się intensywnym, świeżym i lekko słodkim aromatem. Znany ze swoich właściwości odświeżających, rozgrzewających i antyseptycznych, znajduje szerokie zastosowanie w aromaterapii, kosmetyce i pielęgnacji ciała.

Właściwości i zastosowanie:
• Pielęgnacja skóry – wzbogaca kremy, balsamy i olejki o działanie antyseptyczne, wspomagając pielęgnację skóry problematycznej.
• Masaż – dodany do oleju bazowego, działa rozgrzewająco i odprężająco.
• Kąpiele relaksacyjne – kilka kropel w ciepłej wodzie koi bóle reumatyczne i pomaga w walce z przeziębieniem.
• Aromaterapia – stosowany w kominkach aromaterapeutycznych i nawilżaczach powietrza, wspiera oczyszczanie dróg oddechowych.
• Naturalny środek łagodzący – zmniejsza swędzenie po ukąszeniach owadów oraz działa kojąco na drobne oparzenia i podrażnienia.
• Odświeżenie powietrza – nadaje wnętrzom przyjemny, czysty zapach.

Polecany jako dodatek do kosmetyków, olejków do masażu, kąpieli oraz do naturalnej aromatyzacji pomieszczeń.

Sposób użycia:
Dodać do 10 ml oleju lub balsamu 13 kropli olejku i nałożyć na skórę. Nie stosować olejku nierozcieńczonego bezpośrednio na skórę.