🎉 Up to 70% Off Selected ItemsShop Sale
HomeSklep

Olej makadamia 100ml

Zdjęcie produktu 1

Olej makadamia 100ml

Olej makadamia 100ml

Olej Macadamia – „Pogromca cellulitu”
Olej Macadamia pozyskiwany jest w procesie tłoczenia na zimno orzechów macadamia (Macadamia Ternifolia). Jest bogaty w witaminy A, E, K oraz witaminy z grupy B, co czyni go niezwykle cennym składnikiem do pielęgnacji skóry. Dzięki swoim właściwościom, olej zapewnia odpowiednie napięcie i jędrność skóry, a także nawilża i regeneruje. Idealnie sprawdza się w pielęgnacji skóry dojrzałej, w walce z cellulitem oraz jako olejek po opalaniu. Może być stosowany do każdego typu skóry.

Zastosowanie i korzyści:
Pielęgnacja skóry dojrzałej – olej Macadamia poprawia napięcie skóry, wygładza zmarszczki, poprawia kontur twarzy oraz wspomaga regenerację skóry.
Redukcja cellulitu i rozstępów – skutecznie ujędrnia skórę, poprawiając jej wygląd oraz zmniejszając widoczność cellulitu i rozstępów.
Olejek po opalaniu – łagodzi podrażnienia skóry po opalaniu, wspomagając regenerację oparzeń słonecznych.
Codzienna pielęgnacja skóry – działa nawilżająco, odżywiająco i wygładzająco, zapewniając skórze elastyczność i zdrowy wygląd.

Właściwości:
Olej Macadamia zawiera nasycone i nienasycone kwasy tłuszczowe, w tym kwasy Omega-3, Omega-6 oraz kwas oleopalmitynowy (Omega-7), witaminy z grupy B, prowitaminę A, witaminy E, K, PP, olejki eteryczne, pektyny, związki siarkowe i minerały. Jego skład sprawia, że jest produktem w 100% naturalnym i bezpiecznym, który nie powoduje podrażnień ani alergii. Olej Macadamia jest idealny do stosowania samodzielnie jako serum antycellulitowe, do masażu oraz jako dodatek do innych kosmetyków, maseczek czy peelingów.

Produkt wegański

Sposób użycia:
Skóra: rozprowadzić olej na skórze opuszkami palców delikatnie masując.

$3.89
Olej makadamia 100ml
$3.89

Informacje o produkcie

Wysyłka i zwroty

Description

Olej Macadamia – „Pogromca cellulitu”
Olej Macadamia pozyskiwany jest w procesie tłoczenia na zimno orzechów macadamia (Macadamia Ternifolia). Jest bogaty w witaminy A, E, K oraz witaminy z grupy B, co czyni go niezwykle cennym składnikiem do pielęgnacji skóry. Dzięki swoim właściwościom, olej zapewnia odpowiednie napięcie i jędrność skóry, a także nawilża i regeneruje. Idealnie sprawdza się w pielęgnacji skóry dojrzałej, w walce z cellulitem oraz jako olejek po opalaniu. Może być stosowany do każdego typu skóry.

Zastosowanie i korzyści:
Pielęgnacja skóry dojrzałej – olej Macadamia poprawia napięcie skóry, wygładza zmarszczki, poprawia kontur twarzy oraz wspomaga regenerację skóry.
Redukcja cellulitu i rozstępów – skutecznie ujędrnia skórę, poprawiając jej wygląd oraz zmniejszając widoczność cellulitu i rozstępów.
Olejek po opalaniu – łagodzi podrażnienia skóry po opalaniu, wspomagając regenerację oparzeń słonecznych.
Codzienna pielęgnacja skóry – działa nawilżająco, odżywiająco i wygładzająco, zapewniając skórze elastyczność i zdrowy wygląd.

Właściwości:
Olej Macadamia zawiera nasycone i nienasycone kwasy tłuszczowe, w tym kwasy Omega-3, Omega-6 oraz kwas oleopalmitynowy (Omega-7), witaminy z grupy B, prowitaminę A, witaminy E, K, PP, olejki eteryczne, pektyny, związki siarkowe i minerały. Jego skład sprawia, że jest produktem w 100% naturalnym i bezpiecznym, który nie powoduje podrażnień ani alergii. Olej Macadamia jest idealny do stosowania samodzielnie jako serum antycellulitowe, do masażu oraz jako dodatek do innych kosmetyków, maseczek czy peelingów.

Produkt wegański

Sposób użycia:
Skóra: rozprowadzić olej na skórze opuszkami palców delikatnie masując.